fotos-online.nl

galerij rond maandelijks foto-thema
Filip's profiel
Gebruikersnaam Filip
Status niet actief
Aangemeld %28 %803 %2021
woonplaats Bissegem
hobby's fotografie
website vancoilliefilip.myportfolio.com
beroep Verpleegkundige
camera Nikon 5000, Nikon 7100
over jezelf Mijn bouwjaar is 1964. Degelijke uitvoering maar aantal km laat toch al sporen achter. Oude hobby sinds een 7 tal jaren terug opgenomen en nog altijd volop aan het bijleren.
Vertrekkende van de eerste pioniers in de fotografie laat ik mij meestal niet echt leiden door hedendaagse fotografen maar zoek ik graag mijn eigen weg die onbewust toch ergens zijn wortels vindt in beelden die ik ooit eens heb gezien. Ik ga vooral op mijn gevoel af. Dus kan het gebeuren dat er dagenlang geen enkel beeld wordt genomen en dan plots zit je in een bepaald gevoel of gemoed en lukt alles vrij behoorlijk. Hoofdbewerkingen in Lightroom, Photoshop wordt vooral functioneel gebruikt en is geen doel op zich.
Bestanden geüpload 21
Laatst geüpload bestand
Klik om alle bestanden te zien die zijn geüpload door Filip
Laatste commentaar.
Klik om alle commentaarregels te zien die zijn gedaan door Filip

%16-%02-%22 202202 %19:%febRaoul, die groene waas is idd geen meerwaarde. Wat betreft foutje bij selectie, dat is een andere zaak, daar ik geen selecties heb gemaakt. Alle aanpassingen zijn puur in LR (oude versie) en enkel qua belichting en schaduw. Moet dus lensaberatie zijn door het heldere licht en de reflecties van het bleke haar?